Güney Kariyer Fuarı’na (GÜNKAF) Katılım Gerçekleştirdik

GÜNKAF Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Batı Akdeniz bölgesinde bulunan 16 üniversitenin ortaklığı ile 18-19 Mart 2022 tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesinde bulunan Atatürk Spor Salonu’nda öğrencilerin, mezunların iş ve staj yeri bulma imkanlarını kolaylaştırmak, verilecek eğitimler ile gelişimlerine destek sağlamak amacıyla düzenlenmiştir.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ‘’ Yetenek Her Yerde’’ temasıyla üniversitelerin, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen, Bölgesel Kariyer Fuarları kapsamında düzenlenen Güney Kariyer Fuarı 2022’de çok sayıda firma, kurum, kuruluş ve öğrenci bir araya geldi. Fuara başta Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş olmak üzere  üniversitemizi temsilen Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Pakize ÖZYÜREK, Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Evrim Suna ARIKAN, Öğr. Gör. Kevser PAMUK, Öğr. Gör. Önder ÇOBAN ve çok sayıda öğrenci katılım gerçekleştirdi.